PROTECO olejový kompresor 1,1 kW

  • Nové
Obrázek
search
  • Obrázek
PROTECO olejový kompresor 1,1 kW | nádoba 6 L (51.02-K-1500-006)

Popis


2 404,80 Kč

1 987.44 bez DPH

(2 404,80 Kč ks)

Počet
na dotaz

PROTECO
5102K1500006
Nové
Olejový kompresor PROTECO PREMIUM 1,1 kW a objemem vzdušníku 6 L je špičkovým partnerem pro domácí využití. Jednoválcový motor slouží k výrobě stlačeného vzduchu a následně pohonu pneumatických nástrojů a nářadí, nebo nafukování pneumatik, míčů, dětských bazénků, míčů a podobně. Kompresor má dostatečný výkon 1,1 kW (postaru 1,5 koňské síly).

Celé zařízení se uvádí do chodu pomocí tlakového spínače, odlišeného od zbytku kompresoru výraznou červenou barvou. Tlakový vypínač navíc vyčistí vzduch zachycený v přívodním potrubí, když dojde k vypnutí motoru. Tím je sníženo zatížení motoru na minimum při dalším startu. Motor olejového kompresoru se automaticky zapíná a vypíná podle klesajícího a stoupacího tlaku uvnitř kovového vzdušníku.

Výkonný motor

Zárukou kvalitní a rychlé práce je 1,5 kW asynchronní motor olejového kompresoru. Díky hlídání objemu vzduchu ve vzdušníku je zajištěna rychlá práce a udržení stabilního tlaku v nádobě. Motor se uvede do činnosti jen v případě, že v zásobníku poklesne tlak, tím dochází k šetření motoru. Další vychytávkou je systém mazání olejem. Olej proudí v pumpě kompresoru, čímž se předchází zadření a prodlužuje se jeho životnost. Samotná kontrola hladiny oleje je díky olejoznaku velmi snadná a přehledná.

Výstup vzduchu

Kompresor je vybaven manometrem k zobrazení výstupní tlaku. Pro připojení tlakové hadice slouží rychlospojka DN 7,2. Výstup je regulovaný díky regulátoru tlaku.

Mnoho využití

K běžným činostem, jako je ofukování anebo naopak huštění, je olejový kompresor výborným pomocníkem. Za asistence vzdušníku o objemu 6 l a výkonného motoru zajišťuje stálý tlak, zvládne práci se základními pneumatickými nástroji. Vestavěný manometr vám umožní rychlý přehled o tlaku.

Lehce přemístitelný

Svého spolehlivého a výkonného parťáka můžete lehce přemisťovat po dílně, či garáži a umístit ho přesně tam, kde bude potřeba. Kromě kompaktních rozměrů a hmotnosti 14 kg, bude nápomocná ergonomická rukojeť.

Charakteristické znaky a výhody:

1,1 kW (1,5 HP) asynchronní motor
Pracovní napětí 230 V / 50 Hz
Vzdušník o objemu 6 L
Pracovní tlak 8 barů
Sací výkon 160 l/min
Olejová náplň SAE 5W-40
Ergonomické madlo
Nízká hmotnost 14 kg