VEGA ELBA SET 6

Obrázek
search
  • Obrázek
  • Obrázek (1)
  • Obrázek (2)
  • Obrázek (3)
  • Obrázek (4)
  • Obrázek (5)
VEGA ELBA SET 6

Popis


8 590,00 Kč

7 099.17 bez DPH

(8 590,00 Kč ks)

Počet
na dotaz

VEGA
26ELBA6set
Nové
Popis ELBA SET 6
Stolová sestava ELBA set 6

Stolová sestava 6-ti křesel z ocelových profilů, čalounění je v imitaci umělého ratanu z lisovaného pllastu s UV filtrem. Určená do interiérů, exteriérů a pergolových prostor. Stůl je zhotoven z ocelových profilů, povrchově dokončena komaxitovou barvou, deska stolu je v imitaci umělého ratanu z lisovaného plastu s UV filtrem.

Rozměry:
Stůl: 18 0x 75 x 72 cm
Židle: 53 x 45 x 92 cm

Umělý ratan je moderní materiál s dlouhou životností a extrémní odolností vůči povětrnostním vlivům. Jelikož nevsakuje tekutiny, nedochází u něj při namočení k negativním procesům, jak tomu bývá u dřevěného zahradního nábytku.

Jeho údržba je velice jednoduchá stačí jej pouze opláchnout proudem studené vody. Zahradní nábytek z umělého ratanu oceníte také při stěhování, jelikož bývá k jeho výrobě používán ocelovo-hliníkový rám o nízké hmotnosti.

Díky své vysoké odolnosti proti vlhku je tento nábytek často používán i v místnostech s bazénem či vířivkou, kde vysoká vlhkost zabraňuje použití přírodních materiálů. Umělý ratan je syntetické polyetylénové vlákno, z čehož vyplývá, že déšť pro něj neznamená žádnou hrozbu. Na rozdíl od přírodních materiálů totiž při běžném používání nepodléhá hnilobě, plísni a nenasakuje vodou. Další nespornou výhodou umělého ratanu je odolnost proti slunci.

Nemusíte se tedy bát, že váš zahradní nábytek na sluníčku popraská či vybledne.