VEGA PRINCE VeGA 4

Obrázek
search
  • Obrázek
  • Obrázek (1)
  • Obrázek (2)
  • Obrázek (3)
  • Obrázek (4)
  • Obrázek (5)
VEGA PRINCE VeGA 4

Popis


7 950,00 Kč

6 570.25 bez DPH

(7 950,00 Kč ks)

Počet
na dotaz

VEGA
26PRINCE4set
Nové
Popis PRINCE VeGA 4

Stolová sestava PRINCE VeGA 4

Dřevěná skládací sestava PRINCE VeGA 4 se skládá ze 4 skládacích křesel a obdelníkového stolu z exotického, velice trvanlivého a tvrdého dřeva Akácie . Není vhodné pro používání ve vlhkém prostředí bez použití vhodné impregnace.

Rozměry dřevěné skládací sestavy PRINCE VeGA 4:

- Rozměry složeného stolu: 120 x 75 x72 cm.- Rozměr křesla: 55 x 60 x 94 cm.

Zahradní nábytek PRINCE VeGA 4 se vyznačuje atraktivním designem, robustní a ergonomickou konstrukcí a pečlivým zpracováním.

Dřevo akácie pochází původem z tropických lesů Východní Asie a Jižní Ameriky. Akácie je rychle rostoucí dřevina s krásnou jemnou a plamennou texturou. Dřevo akácie má olivově (medově) hnědé až šedohnědé odstíny, které doplňují tmavší pruhy. Tím zahradní nábytek z akáciového dřeva dostává příjemný teplý vzhled. Další výhodou zahradního nábytku z dřeva z akácie je odolnost proti biologickému znehodnocení a stárnutí.

Pokud chcete mít skutečně luxusní zahradní nábytek a ohromit Vaše známé, přátele nebo i rodinu, zvolte dřevinu Akacie. Tato dřevina Vás na první pohled upoutá svou atraktivní medovou barvou a unikátní kresbou dřeva. Vyznačuje se velkou tvrdostí a dlouhou životností.

Skládací nábytek PRINCE VeGA 4 - je vyroben z dřeva akácie medové barvy.