FESTOOL SYS-PowerStation SYS-PST 1500 Li HP

  • -20%
Obrázek
search
  • Obrázek
  • Obrázek (1)
  • Obrázek (2)
FESTOOL SYS-PowerStation SYS-PST 1500 Li HP

Popis


82 729,12 Kč 103 411,40 Kč Sleva 20%

68 371.17 bez DPH

(82 729,12 Kč ks)

Počet
na dotaz

205721
Nové
Zásuvka, kterou si můžete vzít všude s sebou.

SYS-PowerStation dodává elektrický proud. I tam, kde jinak není. Jako vysoce výkonný zásobník energie zabezpečuje nezávislost na klasických zdrojích energie, jako je zásuvka, generátor nebo stavební elektrický rozvaděč – pro pracovní den se zaručeným plánováním. Bez hledání elektrického proudu, namáhavého tahání kabelů, přeplněných stavebních elektrických rozvaděčů nebo problémů s vypínajícími pojistkami. Permanentně s 3 680 watty a krátkodobě s až 11 000 watty poskytuje dostatečný výkon pro veškeré síťové nářadí, a konstantně bez poklesu výkonu napájí dokonce i vysavače, velké pily a vrtací kladiva. Je kompaktní a mobilní a je v ní naakumulovaná energie 1 500 watthodin – to je u většiny použití dostačující na celý pracovní den. Tak jako úplně normální 230V zásuvka.

Nezávislost: zabezpečuje naprostou nezávislost na klasických zdrojích energie, jako je zásuvka, generátor nebo stavební elektrický rozvaděč.
Možnost plánování: od nynějška lze veškeré práce na stavbě spolehlivě plánovat. Dostupnost proudu už nepředstavuje faktor nejistoty.
Vysoký výkon: permanentně s 3 680 watty a krátkodobě s až 11 000 watty napájí konstantně bez poklesu výkonu veškeré síťové nářadí – dokonce i vysavače, velké pily nebo vrtací kladiva.
Vytrvalost: naakumulovaná energie 1 500 watthodin; to u většiny použití stačí na celý pracovní den.
Kompaktní a mobilní: S hmotností pouze 16 kg v praktickém formátu Systaineru. Kompatibilní s celým systémem Systainerů Festool a vestavnými systémy pro vozidla bott
Inovativní: díky zcela nové, světově unikátní technologii představuje SYS-PowerStation vysoce výkonný zásobník energie s maximálními hodnotami výkonu, dlouhou dobou použití a krátkými dobami nabíjení v kompaktním formátu Systaineru při hmotnosti pouze 16 kg.
Chrání vzduch a plíce: bez hluku a zápachu perfektní alternativa k dieselovému generátoru.
Inteligentní řízení nabíjení: chytré nabíjení zvolí strategii nabíjení v závislosti na aktuální teplotě článků. PowerStation se tak vždycky nabíjí s optimálním výkonem. To umožňuje krátké doby nabíjení a zároveň se tím šetří akumulátorové články.
Jedinečné: samozřejmostí je kompletní zabezpečení díky rozsáhlým servisním službám Festool SERVICE (Stejně tak platí služba „náhrada při krádeži“ – s vyšší spoluúčastí)
Bezprašná práce: udělá z každého vysavače akumulátorový vysavač – a prostřednictvím modulu síťové zásuvky na vysavači napájí zároveň navíc i nářadí. Tak je od nynějška všude možné pracovat s odsáváním.
Kompatibilní: SYS-PowerStation napájí nářadí a zařízení od všech výrobců – můžete tak dál používat nářadí z obvyklého systému.
Šetří čas: ideální pro malé montážní práce a opravy, při kterých trvá hledání připojení k elektrickému proudu déle než samotná práce
Vysoká kvalita proudu: bez problémů je možný provoz elektronicky citlivých zařízení, jako například notebooků, televizorů, audiosystémů
Jištění dalších zásuvek: pro provoz více než jednoho zařízení s SYS-PowerStation (např. při použití kabelového bubnu, SYS-PowerHub nebo zásuvky na vysavači) je třeba každé další zařízení jistit pomocí bezpečnostního adaptéru (jeden je součástí dodávky)
Pro vaši bezpečnost: Použití výhradně se zařízeními, která nevyžadují uzemněný zdroj energie (proto se nesmí s SYS-PowerStation napájet TKS 80). V kombinaci s vysavačem se musí používat antistatická sací hadice

Stěžejní oblasti použití
Mobilní elektrické napájení síťového nářadí a nabíjení akumulátorů se síťovým napětím

Výstupní napětí 230 V ~ / 50 Hz spojitá sinusoida
Trvalý výkon 3680,00 W
Špičkový výkon (<0,5 s) 11000,00 W
Špičkový výkon (<6,0 s) 7200,00 W
Kapacita 1555,00 Wh
Akumulátorová technologie Li-Ion
Doba nabíjení (v závislosti na teplotě článků) 3,0 h
IP krytí (se zavřenými ochrannými kryty) IP 44
Rozměry s opěrnými nohami (D × Š × V) 396 x 296 x 187 mm
USB výstup Typ-C, 5 - 20 V / 3A / 15 - 60 W
Hmotnost 16,50 kg
Druh pohonu Síť